Szoptatós párna

8300 Ft9600 Ft

100 %-os, külső pamut huzattal.

További szoptatós párna huzat választás

13 színben.

 

 

Leírás

Szoptatós párna

A szoptatós párna adatai:

hossza: 140-150 cm (az épp rendelkezésre álló színes pamut vászon szélességétől függ)

szélesség: 20 cm

belső huzat anyaga: pamut angin

külső huzat anyaga: 100 %-os pamut

töltetnek tönkölypelyva vagy I. osztályú polisztirol gyöngy (mikrogyöngy) választható

Az ár egy darab, külső, pamut huzattal ellátott szoptatós párnára vonatkozik.

Kismamák szeretnek aludni is ezzel a párnával, mint egy ölelő párnát, a lábak közé helyezve is ideális, pihenéskor.

A szoptatós párna használata segít a baba tartásában az anyukának. Legoptimálisabb egy kényelmes fotelben – de mindenképpen kényelmes pozícióban ülve – a combra helyezni a párnát és benne a babát. Így a hát és lapocka körüli fájdalmak talán könnyebben elkerülhetőek.

Általában a tönkölypárnáról:

A tönkölybúza, mint ősi magyar búzánknak a biomágneses erejét már évtizedek óta állítják tudósok és laikusok egyaránt, Németországban pedig már több száz éve használják, a 20. század második felében pedig nagy mértékben elterjedt az egészséges életmód híveinek körében.

Baba matrac – tönkölypelyva töltettel

A tönkölybúza jótékony energiájának titka, a benne lévő és kb 2-3 év alatt elpárolgó kovasav. Ennek párolgása nyugtató hatással van idegeinkre, és helyi fájdalomcsillapító készséggel is bír.

A tönkölypárna alváskor igazodik nyakunk és fejünk alakjához, így gerincünk az egészséges alakzatban nyugodhat pihenéskor.  A tönkölypelyvában lévő kovasav párolgása – eddig megmagyarázatlan okból: stressz- és görcsoldó, nyugtató hatást gyakorol idegvégződéseinkre.

Szögletes gátpárna – aranyér párna

Alvászavarral küszködőknek is ajánljuk a tönkölypelyvával töltött párnákat. Az ilyen párnák használata enyhítheti a reumás, ízületi, migrénes és menstruációs fájdalmakat. Csökkenti az aranyeres tünetek számát. Fontos! Klinikailag nincsenek tesztelve a párnák, nem minősülnek gyógyhatású termékeknek.

 

A tönköly szoptatós párna tisztítása

A tönkölypárnák tisztítását mosással nem ajánljuk, az esetlegesen előfordulható búzaszemek miatt! Ha a párna nedves lesz, alaposan szárítsuk ki, akár radiátoron, vagy más biztonságos fűtőtesten.Ne tartsuk nyirkos, párás és nedves helyen!

Általában a tönkölypárnák szeretik a gyakori szellőztetést, a napfény melegét.

A tönkölypelyva párnák jól tartják a hőt: mind a hideget, mind a meleget is. Melegítéshez berakhatjuk a sütőbe a párnát 150 C fokon pár percre. De vigyázat, ne feledkezzenek meg róla!

Mint minden természetes anyagban, nem kizárt, hogy megjelenhetnek a háztartásokban fellelhető bogárkák, vagy rovarok. Ezek ellen a legtermészetesebb védekezésként egy minimum 24 órás mélyhűtős fagyasztást ajánlunk. Ha ez nem volt eredményes, a boltokban még mindig lehet háztartási bio rovarölő szereket kapni.

Babzsák puff a nagy testvérnek

meditációs ülőpárna

A szoptatós párna webáruház áraiban a szállítás díja nincs benne.

Szállítási díjak:

Előre utalás esetén a szállítási díj 2700 Ft (maximum 5 db-os rendeléskor) vagy 3500 Ft (5 db feletti rendeléskor), az utánvétes vásárlás költsége: 3700 Ft (maximum 5 db-os rendeléskor) vagy 4500 Ft (5 db feletti rendeléskor)… – a rendelt darabszám függvényében, rendeléskor választható.

A végösszeget e-mailben küldjük. Ha munkahelyén nem tudja átvenni a csomagokat, kérhet postán maradó szállítást is. A  webáruházban vásárolt termékeket a vételár beérkezése/utánvétes rendelés után 4 – 8 munkanapon belül indítjuk útnak. Tel.: 06 70 388 2943

ÁSZF

További információk

Választható töltet:

Tönkölypelyva = 9600 Ft, Polisztirol gyöngy = 8300 Ft

Választható szín

alma zöld, sötét zöld, barna, bézs, bordó, piros, ciklámen, citromsárga, narancssárga, lila, türkiz kék, király kék, szürke