Gátpárna – kerek

3800 Ft

Kb. 40 cm körátmérővel

tönkölypelyva töltettel

anyag: 100 %-os pamut

Elfogyott

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Gátpárna

A gátpárna adatai:

átmérő: 40 cm

huzat: pamut angin

külső huzat: 100 %-os pamut angin

töltet: tönkölypelyva

Gátpárnát leggyakrabban aranyér problémával rendelkező ügyfeleink rendelnek, illetve szülés után hölgyek, kiemeltképp, ha gátmetszést is végeztek a szülés során. Üléskor az érzékeny testrész nem érintkezik a székkel, kemény ülőfelülettel. A párnában lévő kovasav párolgása pedig nyugtatja idegvégződéseinket, így az üléskor érezhető kellemetlen fájdalmak valamelyest enyhülnek használata során.

Az ár egy darab huzattal ellátott tönköly gátpárnára vonatkozik.

Fontos! Klinikailag nincs tesztelve a gátpárna, nem minősülnek gyógyhatású termékeknek.

szoptatós párna

félhold ülőpárna

Általában a tönkölybúzáról:

A tönkölybúza, mint ősi magyar búzánknak a biomágneses erejét már évtizedek óta állítják tudósok és laikusok egyaránt, Németországban pedig már több száz éve használják, a 20. század második felében pedig nagy mértékben elterjedt az egészséges életmód híveinek körében.

A tönkölybúza jótékony energiájának titka, a benne lévő és kb 2-3 év alatt elpárolgó kovasav. Ennek párolgása nyugtató hatással van idegeinkre, és helyi fájdalomcsillapító készséggel is bír.

A tönkölypárna alváskor igazodik nyakunk és fejünk alakjához, így gerincünk az egészséges alakzatban nyugodhat pihenéskor.  A tönkölypelyvában lévő kovasav párolgása – eddig megmagyarázatlan okból: stressz- és görcsoldó, nyugtató hatást gyakorol idegvégződéseinkre.

A tönkölypelyvával töltött párnákat alvászavarral küszködőknek is ajánljuk, enyhítheti a reumás, ízületi, migrénes és menstruációs fájdalmakat. Csökkenti az aranyeres tünetek számát.

 

A tönkölypárna tisztítása

A tönkölypárnák tisztítását mosással nem ajánljuk, az esetlegesen előfordulható búzaszemek miatt! Ha a párna nedves lesz, alaposan szárítsuk ki, akár radiátoron, vagy más biztonságos fűtőtesten.Ne tartsuk nyirkos, párás és nedves helyen!

A tönkölypárnák szeretik a gyakori szellőztetést, a napfény melegét.

A tönkölypelyva párnák jól tartják a hőt: mind a hideget, mind a meleget is. Melegítéshez berakhatjuk a sütőbe a párnát 150 C fokon pár percre. De vigyázat, ne feledkezzenek meg róla!

Mint minden természetes anyagban, nem kizárt, hogy megjelenhetnek a háztartásokban fellelhető bogárkák, vagy rovarok. Ezek ellen a legtermészetesebb védekezésként egy minimum 24 órás mélyhűtős fagyasztást ajánlunk. Ha ez nem volt eredményes, a boltokban még mindig lehet háztartási bio rovarölő szereket kapni.

Esetleges foltok eltávolításához  mosószeres mosogató szivacsot ajánlunk a varrt párnákhoz. Dörzsölje le a szennyeződést, finoman öblítse le egy másik nedves szivaccsal, majd mielőbb szárítsa meg a párnát!

A tönkölypárna webáruház áraiban a szállítás díja nincs benne. Előre utalás esetén a szállítási díj 1700 Ft (maximum 5 db-os rendeléskor) vagy 2300 Ft (5 db feletti rendeléskor), az utánvétes vásárlás költsége: 2200 Ft (maximum 5 db-os rendeléskor) vagy 2800 Ft (5 db feletti rendeléskor).

A végösszeget e-mailben küldjük. Ha munkahelyén nem tudja átvenni a csomagokat, kérhet postán maradó szállítást is. A  webáruházban vásárolt termékeket a vételár beérkezése/utánvétes rendelés után 4 – 8 munkanapon belül indítjuk útnak. Tel.: 06 70 388 2943