Baba matrac – tönkölypelyva töltettel

9500 Ft

Leírás

Baba matrac – utántölthető

A baba matrac méretei:

szélesség 60 cm

hosszúság: 120 cm

magasság: kb. 4-5 cm

töltet: tönkölypelyva

Általában a tönkölybúzáról és a tönkölypárnáról:

A tönkölybúza, mint ősi magyar búzánknak a biomágneses erejét már évtizedek óta állítják tudósok és laikusok egyaránt, Németországban pedig már több száz éve használják, a 20. század második felében pedig nagy mértékben elterjedt az egészséges életmód híveinek körében.

A tönkölybúza jótékony energiájának titka, a benne lévő és kb 2-3 év alatt elpárolgó kovasav. Ennek párolgása nyugtató hatással van idegeinkre, és helyi fájdalomcsillapító készséggel is bír.

A tönkölypárna alváskor igazodik nyakunk és fejünk alakjához, így gerincünk az egészséges alakzatban nyugodhat pihenéskor.  A tönkölypelyvában lévő kovasav párolgása – eddig megmagyarázatlan okból: stressz- és görcsoldó, nyugtató hatást gyakorol idegvégződéseinkre.

A tönkölypelyvával töltött ágyneműket, nemcsak a babáknak, hanem alvászavarral küszködőknek is ajánljuk. Idősebbeknél enyhítheti a reumás, ízületi, migrénes és menstruációs fájdalmakat. Csökkentheti az aranyeres tünetek számát.

A tönköly baba matrac tisztítása

A baba matrac töltetének – a pelyvának – tisztítását mosással nem ajánljuk, az esetlegesen előfordulható búzaszemek miatt! A matrac huzat oldalán cipzár van – így a töltet kivehető belőle és a huzat mosható.

A tönkölypelyvával töltött ágyneműk szeretik a gyakori szellőztetést, a napfény melegét.

A tönkölypelyva párnák jól tartják a hőt: mind a hideget, mind a meleget is. Melegítéshez berakhatjuk a sütőbe a párnát 150 C fokon pár percre. De vigyázat, ne feledkezzenek meg róla!

Mint minden természetes anyagban, nem kizárt, hogy megjelenhetnek a háztartásokban fellelhető bogárkák, vagy rovarok. Ezek ellen a legtermészetesebb védekezésként egy minimum 24 órás mélyhűtős fagyasztást ajánlunk. Ha ez nem volt eredményes, a boltokban még mindig lehet háztartási bio rovarölő szereket kapni.

Babzsák puff a nagy testvérnek

100 x 200 x 4 cm-es derékalj

A szoptatós párna webáruház áraiban a szállítás díja nincs benne.

Előre utalás esetén a szállítási díj 1700 Ft (maximum 5 db-os rendeléskor) vagy 2300 Ft (5 db feletti rendeléskor), az utánvétes vásárlás költsége: 2200 Ft (maximum 5 db-os rendeléskor) vagy 2800 Ft (5 db feletti rendeléskor).

A végösszeget e-mailben küldjük. Ha munkahelyén nem tudja átvenni a csomagokat, kérhet postán maradó szállítást is. A  webáruházban vásárolt termékeket a vételár beérkezése/utánvétes rendelés után 4 – 8 munkanapon belül indítjuk útnak. Tel.: 06 70 388 2943

szoptatós párna